Receptionist|Sales Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Bhopal, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales.

More info about this Receptionist/Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Colosseum Gymnasiums will provide a salary in the range of +000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Colosseum Gymnasiums expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Colosseum Gymnasiums does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no 74 vidya nagar phase 2 hoshangabad road opposite ashima mall bhopal.

8. What are the timings of this job?
Ans. The Colosseum Gymnasiums expects the candidate to work for the following hours: 6:30 AM - 2:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: The Colosseum Gymnasiums

Related jobs

  • talent acquisition manager

    Key Responsibilities • Lead employment branding initiatives • Perform sourcing to fill open positions and anticipate future needs • Plan and conduct recruitment and selection processes (interviews, screening calls etc.) • Take steps to ensure positiv...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Developer

    Urgent Opening for ideal candidates who are familiar with the full software Development & design life cycle. They should have experience in designing, coding, testing and consistently managing applications in .NET, MVC, C#, HTML, JavaScript, core...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Maid Job

    Responsible For Cleaning, Mopping, Maintaining The Cleanliness And Safety. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Maid Job Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Priyam Innovations Pvt Ltd will provide a salary in t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now