Relationship Officer | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Agra, Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Insurance Sales Candidate Response For Lead Generation Field Work Should Have Life Insurance Knowledge. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Preferred Experience In : Insurance

More info about this Relationship Officer - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. T S Associates will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. T S Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. T S Associates expects the candidate to have the following skills: Insurance.

6. How much experience is required for this job?
Ans. T S Associates expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 4th floor, 404, TS Tower, Ashok Marg, Near SBI. Hazratganj Luknow.

8. What are the timings of this job?
Ans. T S Associates expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: T S Associates Agra

Related jobs

  • Sales Executive | Field Sales

    Sbi Branch Me General Insurance Sell Karna Hai. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. SBI General Insurance will provide a salary in the range of...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 27K

    Noida, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Showroom Sales

    Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store. Garment More info about this Showroom Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Dazzle doll fashion hub will provide a salary in the range of 5000 INR to 6000 IN...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Field Sales

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Distributor, B2C, Dealer, License | Preferred Experience In : Promotion | Should Have : Bike More info about this Sales Executive - Field S...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Gonda, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now