Retail Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

We Are A Leading Optical Store At Jail Road, Shivaji Nagar. We Are Looking For Candidates With Good Communication (Marathi) & Convincing Skills To Handle The Customers Who Visit Our Store To Purchase Optical Frames & Sunglasses.

More info about this Retail Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. LENSPEX will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. LENSPEX expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. LENSPEX does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: LENSPEX, Near MSEB Bill Collection Center, Besides Shivaji Nagar Bus Stop, Jail Road., Nashik Road, Nashik, Maharashtra NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. LENSPEX expects the candidate to work for the following hours: 12:30 AM - +:30 PM


Company Name: LENSPEX

Related jobs

  • Real Estate sales Manager

    Good Communication & Intrapersonal Skill , Meeting Sales Target, Plan Marketing Strategies, Set the target about sales, Manage team , Take Ownership and Hit the target. Responsibilities Meeting Sales Target, Day to day Update in CRM, Team Managem...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager

    Responsible For Managing Team, Training And Assigning Work, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. More info about this Sales Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Aqua india will pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Peth Vadgaon, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Req| now Counter Sales

    SALARY : 3 LPA LOCATION : Mumbai, Maharashtra, India VACANCIES : 5 QUALIFICATION : Any Graduate MALE/ FEMALE : Male EXPERIENCE : 2 Years JOB DETAILS Minimum 2 years experience in Jewelry Retail Must have ownership property in his / or in his family n...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now