Retail Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Indore, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Attending Customers, Solving Queries, Demonstrate And Sell Products. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Furniture

More info about this Retail Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Maa karni hardware will provide a salary in the range of 7000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Maa karni hardware expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Maa karni hardware expects the candidate to have the following skills: Furniture.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Maa karni hardware expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Opp Bank of Baroda Siyaganj Jawahar Marg Indore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Maa karni hardware expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 8:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Maa karni hardware

Related jobs

  • Marketing Executive

    Need marketing executive for handling lighting division business at Luxuria (mainly handling dealer network). Marketing for bathroom and lighting products. Responsibilities To do a dealer mapping and appoint new dealers. Basically building trust in n...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers. Apparel, Footwear, Furniture | Preferred Experience In : Clothes More info about this Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Firstcry.com will provide a salary in...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 34K

    Pipaliya Berkhedi, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office | Sales| Marketing| Hr

    Job Description Hiring Domestic Inbound /Outbound Telecaller Position: Customer Care Executive Experience: Any Fresher Can Speak Fluent Hindi & English. More info about this Back Office , Sales- Marketing, Hr ... Job: 1. How much salary can I exp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now