Sales Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Pipaliya Berkhedi, Madhya Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers. Apparel, Footwear, Furniture | Preferred Experience In : Clothes
More info about this Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Firstcry.com will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Firstcry.com expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Firstcry.com expects the candidate to have the following skills: Apparel, Clothes, Footwear, Furniture.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Firstcry.com.
8. What are the timings of this job?
Ans. Firstcry.com expects the candidate to work for the following hours: 10 am - +.30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Back Office | Sales| Marketing| Hr
Job Description Hiring Domestic Inbound /Outbound Telecaller Position: Customer Care Executive Experience: Any Fresher Can Speak Fluent Hindi & English. More info about this Back Office , Sales- Marketing, Hr ... Job: 1. How much salary can I exp...
-
Accounts Executive
Responsible For Maintaining Clients Accounts, Purchase - Sales Invoicing, Sap Software. Interested Candidates Send Your Cv On Whatsapp. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Accounts Executive Job: 1. How much salary can I expect fo...
-
Credit Card Sales
Responsible For Selling Credit Card In Particular Area, Answering Queries, Maintaining Records. Preferred Experience In : Credit Card More info about this Credit Card Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Kataria Group will p...