Credit Card Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Bhopal, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Selling Credit Card In Particular Area, Answering Queries, Maintaining Records. Preferred Experience In : Credit Card

More info about this Credit Card Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kataria Group will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kataria Group expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kataria Group expects the candidate to have the following skills: Credit card.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: KATARIA GROUP Bhopal Branch officeQubikalsPlot No. 34,Near Manik Agencies, Zone-I,Landmark near of Cycleworld shopMaharana Pratap Nagar,Bhopal,Madhya Pradesh 462007.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kataria Group expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Kataria Group

Related jobs

  • Jewellery Salesman

    Responsible For Greeting Customers And Selling Jewellery, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Jewellery More info about this Jewellery Salesman Job: 1. How much salary can I expect fo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales Executive

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Preferred Experience In : Clothes More info about this Counter Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The little closet will provide a salar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Officer| TMT Bars Jabalpur

    Job Description Responsibility To monitor handle sales of TMT Bars in Retail Shops in assigned area Introducing the brand in Builders and Government Contractors Actively tracking sales schemes of competitors to increase our sales with counter schemes...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 19K

    Jabalpur, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now