Accounts Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Clients Accounts, Purchase - Sales Invoicing, Sap Software. Interested Candidates Send Your Cv On Whatsapp. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mohit sales Corporation will provide a salary in the range of 16000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mohit sales Corporation expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mohit sales Corporation does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Mohit sales Corporation expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dewas nakka near force motor Showroom.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mohit sales Corporation expects the candidate to work for the following hours: 11AM - 7PM | Monday to Saturday


Company Name: Mohit sales Corporation

Related jobs

  • Credit Card Sales

    Responsible For Selling Credit Card In Particular Area, Answering Queries, Maintaining Records. Preferred Experience In : Credit Card More info about this Credit Card Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Kataria Group will p...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Bhopal, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Jewellery Salesman

    Responsible For Greeting Customers And Selling Jewellery, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Jewellery More info about this Jewellery Salesman Job: 1. How much salary can I expect fo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales Executive

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Preferred Experience In : Clothes More info about this Counter Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The little closet will provide a salar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now