Retail Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Attending Customers, Solving Queries, Demonstrate And Sell Products. Furniture, Garment, Sweet, Footwear, Food Chain, Eye Wear, Car, Apparel, Jewellery, Medicine | Preferred Experience In : Home Appliances, Electronics, Clothes

More info about this Retail Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Acor Infra Projects India Private Limited will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Acor Infra Projects India Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Acor Infra Projects India Private Limited expects the candidate to have the following skills: Apparel, Car, Clothes, Electronics, Eye wear, Food chain, Footwear, Furniture, Garment, Home appliances, Jewellery, Medicine, Sweet.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ACOR INFRA PROJECTS INDIA PRIVATE LIMITEDCorporate Address: No:4/107, East Coast Road, Neelankarai, Chennai 600 115, Tamil Nadu, India..

8. What are the timings of this job?
Ans. Acor Infra Projects India Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Acor Infra Projects India Private Limited

Related jobs

  • Inside Sales Executive

    Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Messages To Make Sales. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales, Outbound | Marketing | Languages : Tamil, English More info about this Inside Sales Executive Job: 1. How much salary can I ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Counter sales Excellent communication Job Type: Full-time Salary: ₹11,000.00 - ₹20,000.00 per month Benefits: • Health insurance • Provident Fund Shift: • Day shift Supplemental pay types: • Performance bonus • Yearly bonus Travel requirement: • No t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 19K

    Madurai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Counter sales Excellent communication Job Type: Full-time Salary: ₹11,000.00 - ₹20,000.00 per month Benefits: • Health insurance • Provident Fund Shift: • Day shift Supplemental pay types: • Performance bonus • Yearly bonus Travel requirement: • No t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Madurai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now