Retail Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Tirumangalam, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Objectives Identify 120 Potential Retail Shops In The Area. Visit 15 Retail Shops A Day Ensure Enrolment Of Minimum 60 Retail Shops In The Mega Reward Of Incentivescheme. On-Board Minimum 10 Retail Exclusive Outlet During The Scheme Period.(Presentation)Responsibilities Orders To Be Booked Only Through Parivar App. Billing The Booke.

More info about this Retail Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. DB Consumer Products LLP will provide a salary in the range of 10000 INR to 12300 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. DB Consumer Products LLP expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5 Are there any unique skills required for this job?
Ans. DB Consumer Products LLP does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Tiruppur, Nanjappa School Road.

8. What are the timings of this job?
Ans. DB Consumer Products LLP expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: DB Consumer Products LLP

Related jobs

  • Leading retail home appliance company job openings immediate joining over|

    Leading retail home appliance company job openings immediate joining over all Chennai and Tamilnadu all location Brand promoter role electronics and Electrical product sales leading all showrooms good salary 16K to 24K +ESI &PF& incentive FUR...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales And Pos Billing

    To Display Stock In The Sales Counter And Point Of Sale Billing In A Super Market. More info about this Counter Sales And Pos Billing Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Raja Shop Inn will provide a salary in the range of 15000 I...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager

    Infinity Learn Field Sales/Direct Sales (B2B sales) Area Manager Job Description (Experience 3-6yrs) About Infinity Learn: Infinity Learn, backed by Sri Chaitanya Education Group, is a hub of DIGITAL TALENT who are well-equipped to define the futuris...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now