Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers.

More info about this Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. None will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. None expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. None does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jaipur city centre bhawani singh road.

8. What are the timings of this job?
Ans. None expects the candidate to work for the following hours: Monday to Saturday


Company Name: None

Related jobs

  • Area Sales Manager

    KEY RESPONSIBILITIES :- • Build relationship with key Axis Bank Stake holders and drive partner sales team to achieve desired output of activation, business and other key parameters through regular engagement. Responsible for Business Target achievem...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager

    We are hiring Area Sales Manager, for an MNC Company which also has PAN India.They areengaged in the business of Tea for domestic and international market. With an experience and expertise of over seven decades in sourcing, blending and packaging tea...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Officer |SO|

    Trusted Brand "Majano Snacks" of Crunchy Potato Wafers, Fryums, Corn Products, Snacks & Namkeens with firm foot hold in FMCG industry since year 2016 with more than 300+ distributors across Rajasthan, Maharashtra, M.P etc. Looking for Sales Offic...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now