Sales |amp| Marketing Executive

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Jodhpur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

We Require Sales Executives To Build Our Dealer Network For Some States Of Indian Bearings Markets. Wats Up And Email Us. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Presentation, Selling

More info about this Sales & Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Western Engineers will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Western Engineers expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Western Engineers expects the candidate to have the following skills: Presentation, Selling.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Western Engineers expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-7, near vidhya veli school, new power house road, light industrial area, jodhpur (Raj.) India.

8. What are the timings of this job?
Ans. Western Engineers expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 7.30pm | Monday to Saturday


Company Name: Western Engineers

Related jobs

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Preferred Experience In : Home Appliances More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Caspian Management Services LLP will pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Supervisor|Housekeeping

    Job Description : Posting Date Apr 20, 2024 Job Number 22063657 Job Category Housekeeping & Laundry Location Jaipur Marriott Hotel, Ashram Marg Near Jawahar Circle, Jaipur, Rajasthan, India VIEW ON MAP Brand Marriott Hotels Resorts Schedule Full-...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Real Estate Sales

    Contacting Potential Clients, Showing, Renting And Selling Property, Build Contracts, Answer Queries, Generate Day To Day Leads. Preferred Experience In : Real Estate, Promotion | B2B, B2C, Dealer, Corporate Tie Ups, Distributor, Corporate Product Mo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now