Sales And Marketing Manager
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Nungambakkam, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 19K
- Published on: 2025/09/21
We Are Hiring Sales Manager And Marketing Executive For Our Chennai Office Interested Candidates Can Send Your Resume Through Whatsapp ++52120007. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Sales And Marketing Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. GLONET HOLIDAYS will provide a salary in the range of 20000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. GLONET HOLIDAYS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. GLONET HOLIDAYS does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. GLONET HOLIDAYS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nungambakkam, Chennai, Tamil Nadu 602002.
8. What are the timings of this job?
Ans. GLONET HOLIDAYS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Wholesale Salesman
Taking Orders And Payments From Retail. Food Chain More info about this Wholesale Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Rainbow foods will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be d...
-
Sales Executive | Field Sales
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. License More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. VSR Traders will provide a salary in the range of 8000 INR t...
-
Retail Sales Executive |Fashion Consultant|
Good English is needed. Job Types: Full-time, Fresher Salary: ?25,000.00 - ?+0,000.00 per month Welcomr kit and laptop will provided to candidate . Schedule: Day shift Morning shift Ability to commute/relocate: Reliably commute or planning to relocat...