Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Avinashi, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. License

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. VSR Traders will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. VSR Traders expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. VSR Traders expects the candidate to have the following skills: License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 18/44B, M.T.P. Road, M.T.P. Road, Near Maruthi Driving School, Annur, Coimbatore, Tamil Nadu NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. VSR Traders expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: VSR Traders

Related jobs

  • Retail Sales Executive |Fashion Consultant|

    Good English is needed. Job Types: Full-time, Fresher Salary: ?25,000.00 - ?+0,000.00 per month Welcomr kit and laptop will provided to candidate . Schedule: Day shift Morning shift Ability to commute/relocate: Reliably commute or planning to relocat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Tirunelveli, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Sales Associate

    Job description Company description The Amethyst Store is the brainchild of three siblings– Srinithi, Sweatha and Shricharran, the fourth generation of the Sri Vasavi Thanga maaligai family. Hailing from this family of well-renowned gold and diamond ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 35K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Milanjyothi Garden will provide a salary in the range of 10000 INR to 11000 INR. T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Unjampatti, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now