Sales Co|Ordinator

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Coordinating Sales Team And Sales Leads.

More info about this Sales Co-Ordinator Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Smart Circle Group will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Smart Circle Group expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Smart Circle Group does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1st Floor, 164 Shree Sthali, Near Agrawal Hospital, Doctor's Colony, DCM, Ajmer Road, Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Smart Circle Group expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Smart Circle Group

Related jobs

  • Sales |amp| Marketing Executive

    We Require Sales Executives To Build Our Dealer Network For Some States Of Indian Bearings Markets. Wats Up And Email Us. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Presentation, Selling More info about this Sales & Marketing Executive Job: 1. How much...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Preferred Experience In : Home Appliances More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Caspian Management Services LLP will pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Supervisor|Housekeeping

    Job Description : Posting Date Apr 20, 2024 Job Number 22063657 Job Category Housekeeping & Laundry Location Jaipur Marriott Hotel, Ashram Marg Near Jawahar Circle, Jaipur, Rajasthan, India VIEW ON MAP Brand Marriott Hotels Resorts Schedule Full-...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now