Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Madhubani, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Business Leads Generate Karna, Customers Se Interact Karna.

More info about this Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. S R ADS AND SERVICES will provide a salary in the range of +000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. S R ADS AND SERVICES expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. S R ADS AND SERVICES does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: MADHUBANI , BIHAR.

8. What are the timings of this job?
Ans. S R ADS AND SERVICES expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: S R ADS AND SERVICES

Related jobs

  • Field Sales Executive

    Sales Executives Are Liable Towards Sales Of Airtel Broadband Throughout Assigned Area. Preferred Experience In : Promotion | B2C, License | Should Have : Bike More info about this Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 22K

    Darbhanga, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Zonal Marketing Manager

    Position name : Zonal Marketing Manager Reporting to : Regional Marketing Manager Job Role : Works as an Zonal Marketing Manager handling end-to-end marketing responsibility of all offline channels. Manages an external team of agencies, merchandisers...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales |amp| Marketing Executive

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. More info about this Field Sales & Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Rbl Service will provide a salary in the range of 11000 INR ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now