Sales Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Ranipool, Sikkim
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 21K
- Published on: 2025/09/21
Visit Open Market Lead Generation And Account Opening Casa. This Job Is Axis Bank Direct Payroll. Interview Date 4Th November 2024.
More info about this Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Owners will provide a salary in the range of 15500 INR to 17500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Owners expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Owners does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gangtok Ranipool, Rangpo, Namchi.
8. What are the timings of this job?
Ans. Owners expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday. 2nd & 4th Saturday off. Also get banking holiday
Related jobs
-
Insurance Sales
Communicate With Customers And Sell Various Insurance, , Analysing Clients Financial Condition And Offer Insurance Accordingly. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, Distributor | Preferred Experience In : Insurance More ...
-
Counter Sales Executive
We are looking for a Counter Sales Executive for AyurVridhi with excellent communication skills who can increase the point of sales. Must be fluent in English & Hindi. Salary: ₹8,000.00 - ₹10,000.00 per month Benefits: - Food allowance Schedule: ...
-
Counter Sales Executive SAVE A
We are looking for a Counter Sales Executive for AyurVridhi with excellent communication skills who can increase the point of sales.