Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Indore, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Field Work, Handling Team, Sales. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | License, B2B, B2C | Should Have : Bike | Preferred Experience In : Loan, Insurance

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ATemps services pvt ltd will provide a salary in the range of 17000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ATemps services pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ATemps services pvt ltd expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Bike, Insurance, License, Loan.

6 How much experience is required for this job?
Ans. ATemps services pvt ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: mansarovar complex a block 3rd floor.

8. What are the timings of this job?
Ans. ATemps services pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: ATemps services pvt ltd

Related jobs

  • Counter Sales Executive

    Counter Sales Representative or In-shop Sales Demonstrator Job Description : Greeting customers and taking orders. Acting as consultants to customers with queries and providing assistance. Possessing excellent product knowledge to inform and increase...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager Bancassurance Allianz

    • Execution • Analyze the customer segmentation, sales trends in terms of demographics, geography, characteristics etc. to assess the potential for business • Conduct trainings at the branch for all banking partners around regulatory guidelines and p...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Sales Executive

    Responsible For Attending Customers, Solving Queries, Demonstrate And Sell Products. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Furniture More info about this Retail Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Maa karni hardwar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now