Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Coimbatore, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Recruiting Agents And Handling Team, Meeting Customers In Field. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, Mutual Fund | Preferred Experience In : Insurance, Loan, Credit Card

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree Sai will provide a salary in the range of 20000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree Sai expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree Sai expects the candidate to have the following skills: Bike, Credit card, Insurance, License, Loan, Mutual fund.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shree Sai expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Coimbatore, TN.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shree Sai expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shree Sai Coimbatore, Tamil Nadu

Related jobs

  • Retail Sales Executive

    Job description Company description:- The Amethyst Store is the brainchild of three siblings– Srinithi, Sweatha and Shricharran, the fourth generation of the Sri Vasavi Thanga maaligai family. Hailing from this family of well-renowned gold and diamon...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Sales Specialist

    Sales Promoter Responsibilities: • Listening to what customers want and helping them find the perfect product for their needs. • Constantly building product knowledge and delivering this knowledge in engaging ways. • Setting up attractive product dis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    Chennai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Lalco will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact sala...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now