Sales Executive | Field Sales

  • Category: MIS Executive
  • Location: Guwahati, Assam
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Job Summaryyou Will Be Responsible For Closing Sales Deals Over The Phone And Maintaining Good Customer Relationships.They Must Be Comfortable Presenting Products Or Services Over The Phone Aswellas Dealing With Complaints And Doubts.The Goal Is To Help The Company Grow By Bringing In Customers And Developing Business.Proficiency In Hindi,English. B2B | Should Have : Bike

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Arko Building Products Pvt Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Arko Building Products Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Arko Building Products Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: M/S Associates Nar- Narayan Road West Durgasarobar, Kamakhya Gate ,Guwahati Assam-781010.

8. What are the timings of this job?
Ans. Arko Building Products Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6:00 PM Monday to Saturday


Company Name: Arko Building Products Pvt Ltd

Related jobs

  • Senior Executive | Credit Operations|JR0011860+|

    Job Reference • JR0011860+ Job Summary • Senior Executive - Credit Operations Job Purpose “This position is open with Bajaj Finance ltd.” Job Duties & Key Responsibilities • Duties and Responsibilities - To Ensure SLA Delivery for each process - ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Boko, Assam

    2025/09/21


    Apply Now

  • AD SALES EXECUTIVE

    • Must be Graduate • Must have an experience of Min 2-3 years in hardcore sales. • Preferably from insurance and banking sector Job Type: Full-time Salary: From ₹25,000.00 per month Ability to commute/relocate: • Guwahati, Assam: Reliably commute or ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales ExecutiveSAVE A Abhit|s Choice

    Job description Job Description Sales Officer/ Sales Executive/ Sales Manager (B2B) Own Conveyance Must: The sales officer will be responsible for leading and coordinating the day-to-day activities of sales for the allocated location. He/she be able ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now