Sales Executive | Field Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Gujarat, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Distributor | Preferred Experience In : Promotion
More info about this Sales Executive - Field Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rose Enterprise will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rose Enterprise expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rose Enterprise expects the candidate to have the following skills: Distributor, Promotion.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jay house near chakli circle Vadodara.
8. What are the timings of this job?
Ans. Rose Enterprise expects the candidate to work for the following hours: 10 AM - 7 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Mobile Salesman
• Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets mobile sales • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with 1 - 4 years o...
-
Counter Sales
• Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with 0 - 3 years of experience ...
-
Loan Sales
Analyse Clients Financial Condition And Suggesting Loan, Maintaining Paper Work, Answering Queries, Approving Loan. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | License | Should Have : Bike | Preferred Experience In : Loan More info about this Loan Sales Job...