Loan Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Surat, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Analyse Clients Financial Condition And Suggesting Loan, Maintaining Paper Work, Answering Queries, Approving Loan. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | License | Should Have : Bike | Preferred Experience In : Loan

More info about this Loan Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Excellent Pro HR will provide a salary in the range of 15000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Excellent Pro HR expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Excellent Pro HR expects the candidate to have the following skills: Bike, License, Loan.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Excellent Pro HR expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Delhi cantt.

8. What are the timings of this job?
Ans. Excellent Pro HR expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Excellent Pro HR Surat, Gujarat

Related jobs

  • Sales Executive|Tours And Travels|

    Handling Calls Related To Tours And Travels, Manage The Customer Call And Give Information Related To Tours Packages. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Sales Executive(Tours And Travels) Job: 1. How much salary can I expect for ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Vapi, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Textile Salesman

    Responsible For Greeting Customers And Selling Clothes, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Garment | Preferred Experience In : Clothes More info about this Textile Salesman Job...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Omnipotent Industries Limited Looking For Sales Executive.Roles And Responsibilities:-Data Verification And Cold Calling. More info about this Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. OMNIPOTENT INDUSTRIES LTD will pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now