Textile Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Greeting Customers And Selling Clothes, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Garment | Preferred Experience In : Clothes

More info about this Textile Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Advance will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Advance expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Advance expects the candidate to have the following skills: Clothes, Garment.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Advance expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C-14, mexical Plaza , Road No 3, Udhna Surat.

8. What are the timings of this job?
Ans. Advance expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 8:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Advance

Related jobs

  • Sales Executive

    Omnipotent Industries Limited Looking For Sales Executive.Roles And Responsibilities:-Data Verification And Cold Calling. More info about this Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. OMNIPOTENT INDUSTRIES LTD will pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Store Manager

    Roles: • Assisting sales staff in selling goods to the customer, pushing sales to increase ticket size. • Handling customer queries, feedback and complaints. Resolving customer grievances and disputes. • Making necessary arrangements to see that each...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Showroom Manager

    Assisting Sales Staff In Selling Goods To The Customer, Pushing Sales To Increase Ticket Size. Handling Customer Queries, Feedback And Complaints. Resolving Customer Grievances And Disputes.Making Necessary Arrangements To See That Each Customer Is M...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now