Sales Executive | Field Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Chhattisgarh, Chhattisgarh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Field Pe Jaake Product And Service Ke Bare Me Explain Karna Hai! Order Lana Hai Or Final Karna Hai!. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | License | Should Have : Bike
More info about this Sales Executive - Field Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MSD ENGINEERING THE FIRE WALA will provide a salary in the range of 12000 INR to 1+000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MSD ENGINEERING THE FIRE WALA expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MSD ENGINEERING THE FIRE WALA expects the candidate to have the following skills: Bike License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. MSD ENGINEERING THE FIRE WALA expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ground Floor, Safoorah Complex, Parsuram Chowk, Kota, Raipur, Chhattisgarh.
8. What are the timings of this job?
Ans. MSD ENGINEERING THE FIRE WALA expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Manager
Responsible For Managing Team, Training And Assigning Work, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | License | Should Have : Bike | Preferred Experience In : Real Estate More...
-
Counter Salesman
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Preferred Experience In : Electronics, Home Appliances More info about this Counter Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. CHANNEL LIMITED will pro...
-
Field Sales Manager
Responsible For Managing Team, Training And Assigning Work, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. Should Have : Bike | License, SIM Card, B2B More info about this Field Sales Manager Job: 1. How much salary c...