Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Chhattisgarh, Chhattisgarh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product And Service Ke Bare Me Explain Karna Hai! Order Lana Hai Or Final Karna Hai!. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | License | Should Have : Bike

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MSD ENGINEERING THE FIRE WALA will provide a salary in the range of 12000 INR to 1+000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MSD ENGINEERING THE FIRE WALA expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MSD ENGINEERING THE FIRE WALA expects the candidate to have the following skills: Bike License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. MSD ENGINEERING THE FIRE WALA expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ground Floor, Safoorah Complex, Parsuram Chowk, Kota, Raipur, Chhattisgarh.

8. What are the timings of this job?
Ans. MSD ENGINEERING THE FIRE WALA expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: MSD ENGINEERING THE FIRE WALA

Related jobs

  • Sales Executive | Field Sales

    Field Pe Jaake Product And Service Ke Bare Me Explain Karna Hai! Order Lana Hai Or Final Karna Hai!. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | License | Should Have : Bike More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can I ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 25K

    Chhattisgarh, Chhattisgarh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager

    Responsible For Managing Team, Training And Assigning Work, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | License | Should Have : Bike | Preferred Experience In : Real Estate More...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Preferred Experience In : Electronics, Home Appliances More info about this Counter Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. CHANNEL LIMITED will pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 27K

    Bilaspur, Chhattisgarh

    2025/09/21


    Apply Now