Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Sayan, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain.

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MDJ Company Pvt.Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MDJ Company Pvt.Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MDJ Company Pvt.Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sayan, Surat-3+4107.

8. What are the timings of this job?
Ans. MDJ Company Pvt.Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: MDJ Company Pvt.Ltd

Related jobs

  • Sales Executive | Field Sales

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Distributor | Preferred Experience In : Promotion More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Rose Enterprise will provide a salary in the range of 150...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mobile Salesman

    • Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets mobile sales • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with 1 - 4 years o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Surat, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    • Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with 0 - 3 years of experience ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Sarkhej-Okaf, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now