Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Identifying And Pursuing Leads, Building Relationships With Customers, Delivering Sales Presentations, Negotiating Deals, And Meeting Sales Targets. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | B2C, B2B, FMCG, Medical

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. inorbvict healthcare india pvt ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. inorbvict healthcare india pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. inorbvict healthcare india pvt ltd expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Fmcg, Medical.

6. How much experience is required for this job?
Ans. inorbvict healthcare india pvt ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: hinjawadi phase 1 , pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. inorbvict healthcare india pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: inorbvict healthcare india pvt ltd Marun

Related jobs

  • Retail Sales Executive|Jewellery

    Candidate must have knowledge in Gold & Diamond Jewellery. Must Have Good And Pleasant Personality Confident and Good Communication Skill

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Head of Sales

    Role: Sales Head Responsibilities • Lead team of Sales Managers • Lead Inside Sales as well as front line Sales teams • Managing C level Customer • Experience of leading team will be added advantage but not mandatory • Achieve Sales target for busine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Dori Fab will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now