Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Sirsa, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Sales And Marketing Work In District Sirsa And District Fatehabad Etc. Product Detail :-Cpvc/Pvc Pipes And Fittings / Switches,Mcb,Wire,Accessories Etc. License | Should Have : Bike

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Melting Sources India will provide a salary in the range of 14000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Melting Sources India expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Melting Sources India expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Industrial Area,Near Dainik Bhaskar,Hisar.

8. What are the timings of this job?
Ans. Melting Sources India expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Melting Sources India

Related jobs

  • Head of Sales | Interior Designing

    Note: Please do not apply if you are looking for quick checks. wall decore is a highly anticipated brainchild of Ayushi Srivastava, the founder, who wants to make interior designing accessible to the masses. In her journey, she is looking out for a H...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Real Estate Sales

    Contacting Potential Clients, Showing, Renting And Selling Property, Answer Queries, Generate Day To Day Leads. Should Have : Bike | Preferred Experience In : Real Estate More info about this Real Estate Sales Job: 1. How much salary can I expect for...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Representative

    Representing Products To Increase Sales, Visiting Clients And Generating Leads, Market Research. License, B2B, FMCG More info about this Field Sales Representative Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shivgiri enterprises will pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now