Field Sales Representative

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Representing Products To Increase Sales, Visiting Clients And Generating Leads, Market Research. License, B2B, FMCG

More info about this Field Sales Representative Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shivgiri enterprises will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shivgiri enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shivgiri enterprises expects the candidate to have the following skills: B2b, Fmcg, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near Sr public school sec +3 village hayatpur hayatpur gurugram.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shivgiri enterprises expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Shivgiri enterprises Dhankot

Related jobs

  • Field Sales |amp| Marketing Executive

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Field Sales & Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Niganiya Hardwere will pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Officer

    Managing Clients, Analysing Market Competition To Build Strategies To Increase Revenue, Maintaining Records. More info about this Field Sales Officer Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Balaji entrepreneurs India private limited ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Inside Sales Executive

    Talk To Customers Virtually By Phone, Email, And Messages To Make Sales. Type : Sales, Domestic, Inbound, International, Outbound | Marketing | Languages : Hindi More info about this Inside Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for thi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now