Field Sales |amp| Marketing Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Atta, Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Field Sales & Marketing Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Niganiya Hardwere will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Niganiya Hardwere expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Niganiya Hardwere does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Niganiya Hardwere expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Lower Ground Floor, Unionbnk, Sohna Road, Badshahpur Gurgaon, Delhi - 122101 (Opposite Radha Krishan Mandir).
8. What are the timings of this job?
Ans. Niganiya Hardwere expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Field Sales Officer
Managing Clients, Analysing Market Competition To Build Strategies To Increase Revenue, Maintaining Records. More info about this Field Sales Officer Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Balaji entrepreneurs India private limited ...
-
Inside Sales Executive
Talk To Customers Virtually By Phone, Email, And Messages To Make Sales. Type : Sales, Domestic, Inbound, International, Outbound | Marketing | Languages : Hindi More info about this Inside Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for thi...
-
Counter Sales Executive
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Eye Wear More info about this Counter Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Kalra Opticians will provi...