Field Sales Officer

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Clients, Analysing Market Competition To Build Strategies To Increase Revenue, Maintaining Records.

More info about this Field Sales Officer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Balaji entrepreneurs India private limited will provide a salary in the range of 16000 INR to 23000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Balaji entrepreneurs India private limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Balaji entrepreneurs India private limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: HDFC sales , Gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. Balaji entrepreneurs India private limited expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Balaji entrepreneurs India private limited Haryana

Related jobs

  • Inside Sales Executive

    Talk To Customers Virtually By Phone, Email, And Messages To Make Sales. Type : Sales, Domestic, Inbound, International, Outbound | Marketing | Languages : Hindi More info about this Inside Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for thi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales Executive

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Eye Wear More info about this Counter Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Kalra Opticians will provi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Panchkula, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales Executive

    Customer Handling,Department Store,Retail Store,Department Store,Supermarket. More info about this Counter Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Sirsa, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now