Sales Executive | Field Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Ramanathapuram, Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain.
More info about this Sales Executive - Field Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dhanvi Ventures India Private Limited will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dhanvi Ventures India Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dhanvi Ventures India Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ramanathapuram, Coimbatore,Tamil Nadu NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. Dhanvi Ventures India Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Counter Sales
Responsibilities • Greeting customers as and when they enter the store. • Understanding the customers' requirements and specifications. • Providing the customers with solutions instantly. • Solving all the customer's complaints and issues about the p...
-
GM | Cluster Retail Sales
Vodafone Idea Limited is an Aditya Birla Group and Vodafone Group partnership. It is India’s leading telecom service provider. The Company provides pan India Voice and Data services across 2G, 3G and 4G platform. With the large spectrum portfolio to ...
-
Sales Executive | Field Sales
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | License More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Hussain Enterprise will...