Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | License

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hussain Enterprise will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hussain Enterprise expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hussain Enterprise expects the candidate to have the following skills: License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Hussain Enterprise expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 188, new number 268 Linghi Chetty Street, Parrys corner.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hussain Enterprise expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Hussain Enterprise Tamil Nadu

Related jobs

  • Sales Representative

    Visit New And Existing Customers And Tell Them About Company Products. Preferred Experience In : Real Estate More info about this Sales Representative Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. SREEVATSA REAL ESTATES PVT LTD will provid...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Inside Sales Executive

    Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Messages To Make Sales. Type : Sales More info about this Inside Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Priyan Gift will provide a salary in the range of 8000 INR to 1...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Shop Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Incentives Available . More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Hari Sri Bakery will provide a salary in the range of 12000...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now