Sales Representative
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Coimbatore, Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Visit New And Existing Customers And Tell Them About Company Products. Preferred Experience In : Real Estate
More info about this Sales Representative Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SREEVATSA REAL ESTATES PVT LTD will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SREEVATSA REAL ESTATES PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SREEVATSA REAL ESTATES PVT LTD expects the candidate to have the following skills: Real estate.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 324, METTUPALAYAM ROAD, COIMBATORE 641043. TAMIL NADU.
8. What are the timings of this job?
Ans. SREEVATSA REAL ESTATES PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Inside Sales Executive
Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Messages To Make Sales. Type : Sales More info about this Inside Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Priyan Gift will provide a salary in the range of 8000 INR to 1...
-
Shop Salesman
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Incentives Available . More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Hari Sri Bakery will provide a salary in the range of 12000...
-
Retail Store Manager
Exciting Opportunity in Chennai, India Join a prestigious luxury home store in Chennai, with potential for expansion to other major cities. We are currently seeking talented individuals from a hotel background who have a minimum of 6-8 years of work ...