Sales Executive | Telecalling

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Atta, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Sales | Marketing | Languages : English, Hindi | Preferred Experience In : Real Estate

More info about this Sales Executive - Telecalling Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Royal Blue City Developers Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Royal Blue City Developers Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Royal Blue City Developers Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Marketing, Real estate, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ild trade center 3rd floor office number 314, main sohna road near subhash chowk,.

8. What are the timings of this job?
Ans. Royal Blue City Developers Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Royal Blue City Developers Pvt Ltd

Related jobs

  • Relationship Officer | Retail Sales

    We are hiring upfront Relationship Officer in Rohtak to meet business via allocated bank branches, ideal candidate having basic understanding about banking products and selling. Role: Relationship Officer – Bank Location: Rohtak, Haryana (nearby bran...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 27K

    Rohtak, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Field Sales

    Sales And Marketing Work In District Sirsa And District Fatehabad Etc. Product Detail :-Cpvc/Pvc Pipes And Fittings / Switches,Mcb,Wire,Accessories Etc. License | Should Have : Bike More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Sirsa, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Head of Sales | Interior Designing

    Note: Please do not apply if you are looking for quick checks. wall decore is a highly anticipated brainchild of Ayushi Srivastava, the founder, who wants to make interior designing accessible to the masses. In her journey, she is looking out for a H...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now