Sales Girl
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Shahganj, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 22K
- Published on: 2025/09/21
Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Jewellery
More info about this Sales Girl Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. WADHWA JEWELLERS will provide a salary in the range of +000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. WADHWA JEWELLERS expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. WADHWA JEWELLERS expects the candidate to have the following skills: Jewellery.
6. How much experience is required for this job?
Ans. WADHWA JEWELLERS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 13/3+ Main Shahganj Bazar AGRA uttarpradesh.
8. What are the timings of this job?
Ans. WADHWA JEWELLERS expects the candidate to work for the following hours: 12am to +pm Monday closed
Related jobs
-
Field Sales |amp| Marketing Executive
Field Sbi Collection. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | B2B More info about this Field Sales & Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shivij financial consultants pvt ltd will pr...
-
Tele Calling Executive
Full Job Description Job details Urgent Hiring Male/Female Telecaller For Aviation Industry Job type: Full-time / Regular / Permanent Shift and schedule: Day shift, Rotational Week off Qualifications Graduation English, Hindi, Punjabi (Preferred) Tel...
-
Area Business Manager
Full Job Description Increase realize sales with the team. Motivate doctors to prescribe our products. Motivate the team for better growth of the team. Motivate chemist counter to sale our product. Achieve the given primary and secondary target. Appo...