Sales Man

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Vadodara, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers. Garment

More info about this Sales Man Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rhythm will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rhythm expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rhythm expects the candidate to have the following skills: Garment.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Rhythm fashion, shop no.3 ground floor,Cross road complex,Opp Tasty Vada pav, near Ellora park.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rhythm expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 8:30pm | Monday to Sunday


Company Name: Rhythm

Related jobs

  • Inside Sales Executive

    Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Messages To Make Sales. Type : Sales | Languages : Hindi, English More info about this Inside Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. NEXCES GRANITO will provide a sala...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • RETAIL SALES EXECUTIVE

    Join us to make the world even better Bharat Floorings & Tiles is an organization with a blend of youth & experience. Our business values are based on Quality, Integrity & Excellent Service. We aim to give our employees every chance to fl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Officer

    To fulfill and achieve distribution and sales objectives for key brands in the on-trade channel by successful execution of sales strategies and plans To ensure full compliance of sales, price management, promotion and merchandising

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now