Sales Manager
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Calling Potential Customers ,Counselling And Converting The Maximum Customers, Up Sale And Cross Sale , Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Sales Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The cosmo-square clinic will provide a salary in the range of 15000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The cosmo-square clinic expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The cosmo-square clinic does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. The cosmo-square clinic expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Lane 7 koregaon park.
8. What are the timings of this job?
Ans. The cosmo-square clinic expects the candidate to work for the following hours: 10-7
Related jobs
-
Shop Salesman
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Krs heavy equipment services will provide a salary in the range of 12000 INR to 15...
-
Showroom Sales
Need A Staff Executive For Our Newly Opened Cosmetic Shop In Ulwe Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store . 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Showroom Sales Job: 1. How much salary can I expect for thi...
-
Account Manager |
Mandate 1: Employees to be located in their place of posting / respective office base location. About The Team Swiggy Dineout is building India’s largest dining out platform that processes more than 100M diners for its partner restaurants across its ...