Shop Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: KhaRbi, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Shop Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Krs heavy equipment services will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Krs heavy equipment services expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Krs heavy equipment services does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Opposite Raza masjid near kharbi police chowki nagpur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Krs heavy equipment services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Krs heavy equipment services Kharbi, Maharashtra

Related jobs

  • Showroom Sales

    Need A Staff Executive For Our Newly Opened Cosmetic Shop In Ulwe Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store . 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Showroom Sales Job: 1. How much salary can I expect for thi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Account Manager |

    Mandate 1: Employees to be located in their place of posting / respective office base location. About The Team Swiggy Dineout is building India’s largest dining out platform that processes more than 100M diners for its partner restaurants across its ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Shop Salesman

    Clothes Shop Sels Men. Preferred Experience In : Clothes More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. AVASAR SELECTION will provide a salary in the range of 5000 INR to 12000 INR. The exact salary will b...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Vani, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now