Sales Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Vellore, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Team, Training And Assigning Work, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. Should Have : Bike | License

More info about this Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bharti Axa Life Insurance will provide a salary in the range of 15000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bharti Axa Life Insurance expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bharti Axa Life Insurance expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: KRISHNA NAGAR VELLORE 632055.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bharti Axa Life Insurance expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Bharti Axa Life Insurance

Related jobs

  • Retail Sales Assistant

    Full Job Description * We have Urgent Opening for Counter sales Executives at Wondr Diamonds. *Candidate should have Interest in customer service & sales as well. * Responsible for providing great customer experience * Good in communication - Eng...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive| B2C

    Full Job Description Purpose of the Role: Responsible for meeting sales targets through the Assigned Projects. Role Description:  Sell company products / services to targeted customers in the assigned area of the branch.  Attend all enquiry calls w...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Madurai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Full Job Description Job description Showroom Sales Vacancies Profile: Sales Exe / Sales Asst Degree / HSC / Diploma Above 21 & Below 34 Male Good English communication skill Minimum 1 year retails experience Good physical appearance and grooming...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 27K

    Arcot, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now