Sales Manager
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Rohtak, Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 26K
- Published on: 2025/09/21
We Are Manufacturer Of Security Products Such As Cctv, Biometric Machines Etc, We Are Seeking Of Sales Executive/Manager That Will Help In Channel Sales , Helping Distributor To Make New Dealers For Getting Sales Of Security Products From Entire Haryana . More Than 2 Years Experience Compulsory. | B2C, Distributor | Should Have : Bike
More info about this Sales Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. DBS Security systems PVT LTD will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. DBS Security systems PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. DBS Security systems PVT LTD expects the candidate to have the following skills: B2c, Bike, Distributor.
6. How much experience is required for this job?
Ans. DBS Security systems PVT LTD expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: sector 37, near sarai metro station, faridabad.
8. What are the timings of this job?
Ans. DBS Security systems PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Senior Sales Executive
Work from tie up partners of Company Responsible to manage relations with Banca partners, especially with a bank employee To close the leads provided by the Relationship Manager of Bank Partner Must be ready to earn incentives. On roll job More about...
-
Sales Executive | Telecalling
Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Sales More info about this Sales Executive - Telecalling Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sepik Life Science...
-
Accountant
Exp: 3-5 years; Accountant we are looking candidates for the Accountant position.Experience required • 3 to 5 years of relevant experienceCTC Offered • 20k to 35kLocation • Karnal Educational qualification • B com Interested candidates can apply to t...