Sales Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Bhivadi, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Candidates Need To Sit On Builder Site Location On Weekends Only Sales Strategies. Should Have : Bike | License | Preferred Experience In : Real Estate, Insurance, Loan

More info about this Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hariom Finserv will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hariom Finserv expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hariom Finserv expects the candidate to have the following skills: Bike, Insurance, License, Loan, Real estate.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no 145 hariom finserv 1st floor v+ complex Kunal icon road pimple saudagar.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hariom Finserv expects the candidate to work for the following hours: 10 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Hariom Finserv

Related jobs

  • Business Development and Sales Associate

    JOB DESCRIPTION | ASSOCIATE, BUSINESS DEVELOPMENT AND SALES Please note that this listing is for a position with one of our GPP partner companies - Living Greens Organics Private Limited. About the Organization Company: Living Greens Organics Pvt. Lt...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales And Marketing Specialist

    Certainly! Here's a description for hiring a Sales and Marketing Specialist for your company, Satellite Cable Communication: • *Job Title: Sales and Marketing Specialist** • *Company: Satellite Cable Communication** • *Location: [Specify location]** ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Salse executive

    BE -ELECTRICAL / MBA Conducting market research to identify selling possibilities and evaluate customer needs. Actively seeking out new sales opportunities through cold calling, networking and social media. Setting up meetings with potential clients ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now