Sales Representative

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Visit New And Existing Customers And Tell Them About Company Products. Should Have : Bike | FMCG

More info about this Sales Representative Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. HDD FOODS PVT. LTD. will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. HDD FOODS PVT. LTD. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. HDD FOODS PVT. LTD. expects the candidate to have the following skills: Bike, Fmcg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nehru bajar.

8. What are the timings of this job?
Ans. HDD FOODS PVT. LTD. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: HDD FOODS PVT. LTD

Related jobs

  • International Voice Assistance

    Reach out to existing and potential customers to persuade them to purchase company products and services. • Generating promising leads for the outside sales team to pursue. • Developing and sustaining solid relationships with customers to encourage r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive|field Sales|

    Job description1. Shall be responsible to promote and sell Retail Products and Parts to various Dealers in various towns, as per Company's terms and conditions.2. Shall also be responsible to setup displays of our products and merchandising etc. at t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales

    Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers. More info about this Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. None will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on you...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now