Sales Representative

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Nashik, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Sales Representative Duties And Responsibilities : 1) Telecalling Experience ( 6 Months ) 2) Good Communication Skill 3) English , Hindi , Marathi 4) Enthusiastic In Communication With People 5) Good Sales Skill 6) Customer Handling. B2B, Corporate Product, KYC

More info about this Sales Representative Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Propath Professional Investor will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Propath Professional Investor expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Propath Professional Investor expects the candidate to have the following skills: B2b, Corporate product, Kyc.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 14 Landmark, 2nd floor, Opp Domino's Pizza, College Rd, above Nandan Sweets, Model Colony, Nashik, Maharashtra 422005.

8. What are the timings of this job?
Ans. Propath Professional Investor expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 7.00 PM | Monday to Friday. On Sat you need to spend more time till 10 PM max


Company Name: Propath Professional Investor

Related jobs

  • Field Sales Executive

    Position: - Field Sales Executive Reporting to: - Director of the company. Experience: - 1 year to 4 years. Education: - HSC / Graduate / Postgraduate, Any Specialization, Marketing. Skills: - Distributor Sales, Sales Promotion, Field Sales, Product ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Field Sales

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, B2B, B2C, FMCG, Dealer, Distributor | Preferred Experience In : Promotion More info about this Sales Executiv...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Associate Retail Sales |amp| Marketing Analyst

    Hasbro Asia Marketing team is looking for an experienced and enthusiastic Associate Retail Sales & Marketing Analyst to join our Shared Service team.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now