Sales Representative

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Visit New And Existing Customers And Tell Them About Company Products.

More info about this Sales Representative Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. KRUSHITEK PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. KRUSHITEK PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. KRUSHITEK PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 16, Verai Estate, Aslali Bypass Road,Aslali, Ahmedabad, Gujarat - 382427.

8. What are the timings of this job?
Ans. KRUSHITEK PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: KRUSHITEK PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • Mall Sales Executive

    Help Customers In Buying Product From The Store, Solve Customer Queries, Manage Sales Staff. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Food Chain, Garment, Sweet More info about this Mall Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Vankal, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Helpar

    Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai. More info about this Housekeeping Helpar Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The Cleaning Company will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • ASSOCIATE HOUSE KEEPING

    Should have worked in star hotels as room attendant, well aware of processes of HK department EXPERIENCE 1 - 2 years LOCATION RRELIANCE GREEN TOWNSHIPMOTIKHAWADI, JAMNAGAR JAMNAGAR GUJARAT 121001 CONTACT Manish Bhandari Manish.BHANDARI@sodexo.com htt...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now