Sales Representative

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Rajkot, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Visit New And Existing Customers And Tell Them About Company Products.

More info about this Sales Representative Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. R B Infotech will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. R B Infotech expects the desired candidate to have the following educational requirement Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. R B Infotech does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sheetal Park Chowk, 150 ft Ring Road.

8. What are the timings of this job?
Ans. R B Infotech expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 08:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: R B Infotech

Related jobs

  • Retail Sales Officer

    Product Knowledge, Market Research, Product Promotion, Responsible For Managing Sales Function, Maintaining Store Safety, Handling Customer Queries. Food Chain More info about this Retail Sales Officer Job: 1. How much salary can I expect for this ro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Showroom Sales

    Candidate Must Have Experience Of Textile Company ,Must Can Speak English Fluently Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store, And Represent Our Product Sarees,Lahenga ,Jewellery. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Pre...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Surat, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ceramic Marketing | Somany Tiles

    Responsible For Operating The Store, Brief And Train Staff, Solving Queries. More info about this Retail Sales Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ceramic Marketing / Somany Tiles will provide a salary in the range of 800...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Vadodara, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now