Sales Representative

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Vadodara, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Attend Car Showroom Walking Customer And Brief Cars Features To Sale Maruti Suzuki Car Products. It Is Showroom Indoor Sales. Well Groom Candidate With Good Communication Can Approach Us For Interview. Should Have : Bike | License, Distributor, FMCG, Dealer, Tourism, B2C, SIM Card, Medical | Preferred Experience In : Real Estate, Promotion, Insurance, Loan, Credit Card

More info about this Sales Representative Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Amar Cars Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Amar Cars Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Amar Cars Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: B2c, Bike, Credit card, Dealer, Distributor, Fmcg, Insurance, License, Loan, Medical, Promotion, Real estate, Sim card, Tourism.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Opp Shell Petrol Pump, Harni Road, Bhandwada, Vijaynagar, Karelibaug, Baroda - 3+0018. Gujarat. India..

8. What are the timings of this job?
Ans. Amar Cars Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Amar Cars Pvt Ltd

Related jobs

  • Key Accounts Manager | B2B Sales |2|6 yrs|

    1- Identifying and meeting key influencers-fabricators, Architects, Contractors and Builders and presenting their solutions. 2- Develop relationship maturity with existing key accounts by continuously proposing solutions that meet the objectives of b...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales And Marketing

    Paladiya Brothers & Co. is one of the leading manufacturers of large-sized high-end diamonds. Paladiya Brothers & Co. as a brand signify premium quality, absolute transparency, and diamonds manufactured according to the highest ethical standa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Customer Sales Assistant

    Greets customers and makes them feel comfortable. · Interacts with customers, offering assistance and responding to queries about products and purchases. · Provides recommendations according to customer needs or preferences. · Locates merchandise for...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now