Sales Staff |In Shop|

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Attending Customers Visiting The Shop And Showing Products To Them. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Apparel, Garment, Footwear | Preferred Experience In : Clothes

More info about this Sales Staff (In Shop) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Firstcry store will provide a salary in the range of 11000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Firstcry store expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Firstcry store expects the candidate to have the following skills: Apparel, Clothes, Footwear, Garment.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Firstcry store expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Niti khand 1, Indirapuram, Ghaziabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Firstcry store expects the candidate to work for the following hours: Will discuss on call


Company Name: Firstcry store

Related jobs

  • Sales Executive|Telecaller|Team Lea|

    We Are Hiring For The Position Of Sales Executive/Telecaller For Our Highrise/Commercial Plot/Farm House Projects. Join Our Dynamic Team And Be A Part Of The Exciting Journey Of Promoting And Selling Premium Real Estate Properties, While Enjoying Att...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Associate

    Retail Associate In Delhi Ncr. More info about this Retail Associate Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Virasiv Careers Pvt.Ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided base...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 30K

    Greater Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Needed Counter Sales Executive in Kanker Khera Meerut

    Opportunity to work in Jewellery showroom based in Kanker Khera Meerut as Counter Sales Executive, ideal candidate from nearby location and have basic retails sales knowledge and client talks experience. Post: Counter Sales Executive Location: Meerut...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now