Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Stationery Ki Shop Pe Jake Order Booking Karna Hai. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Distributor

More info about this Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree Parasnath Enterprises will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree Parasnath Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree Parasnath Enterprises expects the candidate to have the following skills: Distributor.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shree Parasnath Enterprises expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C-46, sector -8, Noida.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shree Parasnath Enterprises expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Shree Parasnath Enterprises

Related jobs

  • Sales Executive Automobiles Indust|

    A Sales Executive Is Responsible For Selling A Company'S Products Or Services To Potential Clients. They Are The Front-Line Representatives Of The Company And Are Tasked With Building And Maintaining Strong Relationships With Clients To Achieve Sales...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Greater Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager for MNC

    We Are Hiring!! Greetings From KKD Consulting . Great opportunity to build yourself SPOT OFFER!! Roles & Responsibilitie • Fix customer appointments and visit potential customers for new business. • Cross- sell/Up-sell products. • Assuring that t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Ghaziabad, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager for MNC

    We Are Hiring!! Greetings From KKD Consulting . Great opportunity to build yourself SPOT OFFER!! Roles & Responsibilitie • Fix customer appointments and visit potential customers for new business. • Cross- sell/Up-sell products. • Assuring that t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now