Salesperson

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Nagpur, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

As A Salesperson For Snica You Will Play A Crucial Role In Representing Our Brand To Customers. You Will Be Responsible For Promoting And Selling Our Product, Assisting Customers In Making Informed Choices, And Ensuring They Have A Positive Shopping Experience. This Role Requires A Passion For Beauty Products, Excellent Communication Skills, And Th.

More info about this Salesperson Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Costales Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Costales Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Costales Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sanjay Nagar, Rajendra Nagar, Nagpur, Maharashtra 440024.

8. What are the timings of this job?
Ans. Costales Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Costales Pvt Ltd

Related jobs

  • Area Sales Manager

    We are looking for Area Sales manager for Filgap India pvt ltd, Fastest Growing Mouth Dissolving Strip company with well known brands like Go FRESH Mouth Freshener strip. The ideal candidate will be responsible to establish our brand in Modern Trade/...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Support Executive

    Generates and processes new sales leads as necessary. Should be passionate to execute their responsibilities effectively to achieve targets & KRA’s. To ensure execution of Freight Forwarding sales support process on Systems and roles are complete...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 23K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager

    PhysicsWallah is an Indian online education technology startup based in Delhi, recently became 101st Unicorn of India, originally created as a YouTube channel in 2014 by Mr. Alakh Pandey. We are the first company aiming to build an affordable online ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now