School Supervisor
- Category: Education Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Supervise Student And Teachers, School Admin Work. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this School Supervisor Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. R D Memorial High School will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. R D Memorial High School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. R D Memorial High School does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. R D Memorial High School expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: R D Memorial High School Opp Kheteshwar Ashram, Behind Sai Palace Garden, Dhakchulpada, Ghodbund Mir.
8. What are the timings of this job?
Ans. R D Memorial High School expects the candidate to work for the following hours: 7:00 AM - 4:00 PM | Monday to Saturday +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Immediately Want Online Hindi|Science|English Class 8 Tutor
Need a Class 8 Tutor professional guide in Powai, Mumbai. I am hoping to be taught online. The Class 8 Tutor must communicate effectively. Class 8 Tutor should be availble during weekdays and weekends. 100% Remote Job. Job Location Online Board of Ed...
-
English| Science| Math Teacher
Teach School Students English, Math And Science Subjects. More info about this English, Science, Math Teacher Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. R D Memorial High School will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 I...
-
Looking for Online Japanese language instructor
Looking for Japanese language instructor to improve my reading, writing and speaking skills. I want to take classes on the internet. Preferably aJapanese language instructor who has a degree or certificate in Japanese Language. I prefer classes to be...